Tekenaar civiele techniek – Den Bosch

Introductie

De opdrachtgever is een landelijk opererend adviesbureau gespecialiseerd in de civiele bouwsector. Voor haar zijn we op zoek naar een tekenaar civiele techniek. Het betreft een vast dienstverband. De opdrachtgever richt zich voornamelijk op de engineering van civieltechnische bouwconstructies,  zowel tijdens de ontwerp-, detaillering- als uitvoeringsfase. Zij begrijpen als geen ander de veranderende rol van de ingenieur en zijn positie in het traject van ontwerp tot realisatie.  

Organisatie

De opdrachtgever heeft korte lijnen en het bedrijf verzorgt het complete proces van consulting en engineering. Hiermee slaan zij een brug tussen aannemer, prefab leveranciers en overheidsinstanties. Met een team van hoogopgeleide medewerkers zijn zij er in geslaagd een erkende positie als deskundige en betrouwbare adviseurs te verwerven.

Functie

Als tekenaar ben je, binnen projectteams, verantwoordelijk voor het zelfstandig tekenen van hoogwaardige civieltechnische betonconstructies. Ook ben je als teamlid mede-ontwerper van constructieve vraagstukken. Taken als documentbeheer en projectadministratie maken deel uit van je dagelijkse werkzaamheden.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een meedenkend tekenaar die naast (ruime) ervaring met AUTOCAD, tevens beschikt over technisch-inhoudelijk inzicht. Je hebt een opleiding op HBO-niveau, dan wel op MBO-niveau, aangevuld met relevante cursussen. Relevante ervaring is een pré.

Aanbod

Het betreft een vaste functie en het salaris is markconform. Verder krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen middels cursussen, workshops en opleidingen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.