Technisch Beheerder Winkelcentra (Vaste Baan) – Alkmaar

Introductie

Wij zijn zoekende naar een technisch beheerder die in staat is om op een correcte wijze het belang van particuliere beleggers te behartigen.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een vastgoedbeheerder met 10 medewerkers en een portefeuille van zo’n 1300 verhuureenheden. Deze portefeuille is verdeeld over heel Nederland maar de meeste objecten bevinden zich in de Randstad. Het beheer wordt gevoerd voor particuliere beleggers en het betreffen veelal winkels en winkelcentra.

Functie

U bent de technisch beheer dia gaat voor kwaliteit. U neemt de tijd voor het volledig inspecteren van de objecten en u weet uw opdrachtgever op een juiste wijze te informeren. Tijdens de uitvoering neemt u ook poolshoogte op en stuurt waar nodig. Door het periodiek bezoeken van uw portefeuille weet u toekomstige knelpunten op tijd te tackelen. U stelt MJOP’s op en onderhoudt contacten met de opdrachtgever en aannemers.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde en hebt u ervaring in het technisch beheer van woningen en utilitaire objecten. Voor onze opdrachtgever is het van groot belang dat u oog hebt voor detail en kwaliteit hoog in het vaandel draagt.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst je direct een jaarcontract aan te bieden wat bij goed functioneren wordt omgezet in onbepaalde tijd.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.