Technisch Beheerder – Amsterdam

Introductie

Als technisch beheerder bent u verantwoordelijk voor het totale technisch en facilitaire management van de onder uw toezicht vallende vastgoedportefeuille.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal opererend bedrijf actief in het totale beheer van vastgoed, zowel woningbouw als utiliteitsbouw. In Nederland zijn 6 vestigingen gevestigd waaronder Amsterdam. Voor de afdeling vastgoedonderhoud zijn 140 mensen werkzaam en totaal in Nederland 345.

Functie

In de functie van technisch beheerder bent u het eerste aanspreekpunt bent voor de huurders voor zaken die voor het gehele pand gerelateerd zijn. Bovendien onderhoudt u de contacten met de eigenaar, installateurs, aannemers en facilitaire dienstverleners, over de uitvoering van het juiste onderhoud. Samen met de marktpartijen stelt u meerjarige budgetten op voor investeringen, facilitaire diensten, planmatig en correctief onderhoud.

Functie eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma HTS bouwkunde. Naast de bouwtechnische zaken hebt u ook kennis van civiele- en installatietechniek. U bent ondernemend en prestatiegericht.

Aanbod

Het betreft hier een detacheringsperiode van 12 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.