Teamleider Werkvoorbereiding – Utrecht

Introductie

Ben jij de ervaren werkvoorbereider die toe is aan een leidinggevende functie als teamleider werkvoorbereiding en leiding geven aan het team van werkvoorbereiders/tekenaars? Solliciteer dan vandaag nog.

Organisatie

De organisatie is een middelgrote aannemer van renovatie, verbouw en transformatie van woningen en gebouwen in de grote steden in het randstad gebied voor vastgoedbeheerders en particulieren.
Dagelijks zijn er meer dan 100 collega’s in de weer om de mooiste projecten te realiseren voor tevreden klanten, waardoor er een grote vaste klantenkring is ontstaan.

Functie

Als teamleider werkvoorbereiding ben je dagelijks met de werkvoorbereiders in de weer om alle projecten succesvol voor te bereiden. Jij bent de aanjager van het team en weet de collega’s te enthousiasmeren en te motiveren om het beste resultaat te behalen. Voor deze functie is het belangrijk dat jij coachend bent en hard meewerkt op de afdeling. Je maakt de projectplanningen, bereid de inkoop voor en je verzorgt het aanvragen van de bouwvergunningen. Je verdeeld de projecten onder de werkvoorbereiders en volgt de voortgang en kwaliteit van het project. Je voert weekplanning- en functioneringsgesprekken met de werkvoorbereiders en maakt afspraken.
Jij bent het aanspreekpunt voor de projectleiders bij projectvragen tijdens de uitvoering en denk je creatief mee in oplossingen.

Functie-eisen

als teamleider heb je de nodige werkervaring opgedaan als werkvoorbereider van woningbouwprojecten en beschik je over goede coachende eigenschappen. Je beschikt over een afgeronde HBO bouwkunde opleiding en kan je goed overweg met MS office gerelateerde programma’s en AutoCAD.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift en ben je een kei in het organiseren en plannen van je werk.
Omdat het een hecht team is, is het belangrijk dat jij sociaal en betrokken bent. Je bent verder resultaat gericht, werkt het liefst zeer gestructureerd en bent stressbestendig.

De voorkeur gaat uit naar een teamleider die tussen Amsterdam en Utrecht in woont.

Aanbod

Een leuke uitdagende functie bij een dynamische aannemer die geen nieuwbouw doet maar maatwerk levert in onderhoud, verbouw, renovatie en transformatie.
Je komt te werken in een leuk en prettig team van werkvoorbereiders/tekenaars en goede vaklieden.
Verder kan je rekenen op een goed salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor de Bouw.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.