teamleider klantadviseur bouwkunde – Amersfoort

Introductie

Heb jij ervaring als Teamleider Telefonische Klantenservice omtrent bouwkundige en verduurzamingsvraagstukken van woningen, solliciteer dan vandaag nog op deze dynamische vacature als Teamleider Bouwkundig Advies.

Organisatie

De organisatie heeft een adviserende rol omtrent bouwtechnische vragen van klanten, de afdeling is een hechtteam van 8 personen wat onderdeel uit maakt van een grote maatschappelijk betrokken organisatie die op een informele manier met elkaar samenwerkt.

Functie

Als Teamleider geef je dagelijks leiding aan 8 bouwkundige klantadviseurs en maak je onderdeel uit van het managementteam informatie en adviescentrum. Als teamleider werk je ook mee in de uitvoering en geef je advies bij de bouwkundige vragen van de klant.
Tevens ben je verantwoordelijk voor het behalen van verschillende kwantitatieve en kwalitatieve doelstellingen. Dit doe je door je team te coachen en te motiveren.
Verder hou je bezig met het kennismanagementsysteem en heb je een signalerende functie omtrent ontwikkeling van behoefte en zorg je voor de juiste content. Alle activiteiten die jij doet is gericht op het behandelen van zoveel mogelijk bouwkundige vragen tegen een zo kort mogelijke respons.
Je bent actief met de teamleden in de weer over wat actuele vragen zijn en je zorgt dat ze de juiste informatie en kennis hebben om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Daarnaast verzorg je de personele planning, controleer je de uitgevoerde werkzaamheden binnen jouw afdeling aan maak je de wekelijkse rapportages.Functie-eisen

Ik zoek een people teamleider die het reilen en zeilen van een klantadviescenter kent.

Verder beschik je over een afgeronde bouwtechnische HBO opleiding en heb je bij voorkeur enkele jaren ervaring in het leidinggeven in een klantcontactomgeving.
Je bent klant- en resultaatgericht, to the point, een kei in het scheiden van hoofd en bijzaken, nauwkeurig en je beschikt uiteraard over goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Je kan rekenen op een prettige werkomgeving met deskundige collega’s. Je hebt recht op een 31,5 vakantiedag en een passend salaris bij de functie maximaal 4700 euro op basis van 40 uur per week. Het betreft hier een vast dienst verband waar eerst een detacheringsperiode aan vooraf gaat.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.