Team van projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders op projectbasis! – Maastricht

Introductie

Wil jij bijdragen aan een uniek historisch project in Maastricht?

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een team van projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders voor een uitdagend en mooi project in Maastricht! Start eind van dit jaar tot en met 2023. Op een steenworp afstand van het Vrijthof.

Organisatie

In een drie hectare groot park, staat het woonzorgcentrum De Beyart dat zorg en dienstverlening biedt aan ouderen. Het huidige klooster werd gebouwd rond 1894 en was toen één van de grootste bouwprojecten in Maastricht met voor die tijd hypermoderne voorzieningen. Door een afnemende belangstelling voor het kloosterleven en gedateerde gebouwen moeten er stappen gezet gaan worden om de Beyart te ontwikkelen tot een volwaardig woonzorgcentrum en daarmee klaar te maken voor de toekomst.

Functie

Onze opdrachtgever zoekt diverse projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders om deze interessante klus te gaan klaren. Iedereen is werkzaam op de bouwplaats. Het project gaat eind dit jaar starten en zal duren tot en met 2023. Projectgrootte bedraagt circa 50 miljoen euro en betreft zowel nieuwbouw als transformatie. Dit project is uniek!

Functie-eisen

We zijn op zoek naar ervaren projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders met minimaal een MBO diploma Bouwkunde. Enkele jaren ervaring in de betreffende functie is vereist. Woonachtig in Limburg is een must. Communicatief vaardig, teamplayer, vasthoudend, flexibel en een helicopterview zijn vaardigheden die wij belangrijk vinden.

Aanbod

Voor dit project treedt je in dienst bij Centerpoint. Centerpoint volgt de UTA-CAO en je bent aangesloten bij het pensioenfonds voor de bouw. Kortom alles is geregeld zoals het geregeld hoort te zijn. Ook staan wij open voor ZZP-ers die een langdurige opdracht zoeken.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.