Stedenbouwkundige – Utrecht

Introductie

Wij zoeken een ervaren stedenbouwkundige

Organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende advies en ingenieursbureau

Functie

Als stedenbouwkundige bent u voortdurend bezig met ruimtelijke inrichtingsplannen. U maakt een goed onderbouwd stedenbouwkundig plan inclusief milieu- en duurzaamheidsadvisering.
Projecten betreffen binnenstedelijke inrichting en infrastructurele projecten.
U werkt nauw samen met planoloog, omgevingsjurist/manager en diverse adviseurs op gebied van bouwfysica, constructie en milieu.
De relaties waarvoor u werkt zijn overheden, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars


Functie-eisen

minimaal een afgeronde HBO opleiding
aantoonbare gerealiseerde projecten
communicatief vaardig
Leidinggevend en coördinerend.
Kennis en ervaring van omgevingswet en binnenstedelijke ontwikkelingen

Aanbod

Wij bieden u een uitdagende en inspirerende werkomgeving bij een toonaangevend advies- en ingenieursbureau met goede arbeidsvoorwaarden en concurrerend salaris.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.