Startend werkvoorbereider. – Leiden

Introductie

Veelzijdige functie voor een enthousiaste starter die zich wil ontwikkelen in de werkvoorbereiding.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Leiden.

Functie

Als startend werkvoorbereider bent u betrokken bij de organisatorische werkvoorbereiding van uiteenlopende projecten. Dit betreft bijvoorbeeld nieuwbouw van bedrijfspanden, winkels of verbouw en renovatie van woningen. Ook de nieuwbouw van woningen behoort tot de portefeuille van onze opdrachtgever. Tot uw taken en verantwoordelijkheden behoren ondermeer het opvragen van offertes, bestellen van onderaannemers, prijzen opvragen en bestellen van materieel. In voorkomende gevallen zult u de calculatieafdeling ondersteunen. In deze functie leert u in een klein en hecht team het vak van werkvoorbereider. Door de korte lijnen van communicatie zijn er legio mogelijkheden voor het vragen van advies en het opdoen van extra kennis.

Functie-eisen

De geschikte kandidaat heeft ten minste een afgeronde MTS-opleiding Bouwkunde. Werkervaring is geen vereiste. Enthousiasme en betrokkenheid wel. U werkt graag in een klein en hecht team met een informele bedrijfscultuur. U bent communicatief vaardig, gedreven en een echte aanpakker. U heeft affiniteit met de werkvoorbereiding, bent vaardig met Autocad en u woont in de regio Leiden.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een veelzijdige functie waarin u veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.