specialist gevels en daken – UTRECHT

Introductie

Ben jij een onderzoeker en geef jij praktische adviezen, dan hebben wij een leuke uitdagende functie voor jou als specialist gevels en daken. Het betreft een binnen en buiten functie, je doet onderzoeken op locatie en de metingen werk jij verder uit op kantoor om met een gedegen adviesrapport te komen.

Organisatie

De organisatie is een landelijk werkend adviesbureau op het gebied van bouwregelgeving, bouwtechniek, bouwfysica, verduurzaming, veiligheid en bouwmanagement. De organisatie ondersteund de relaties bij elk vraagstuk vanaf ontwerpfase tot en met het verduurzamen van gebouwen.

Functie

Als specialist gevels en daken heb je een leuke binnen en buiten functie, je doet onderzoek op locatie waar je de nodige metingen verricht en uitwerkt op kantoor. Je komt tot praktische adviezen voor de klant en je adviseert de klant bij elk vraagstuk op het gebied van veilige, duurzame gevels en daken.

Functie-eisen

Als specialist gevels en daken beschik jij over een hbo bouwkunde diploma en herken jij jezelf in de volgende woorden, analytisch, oplossingsgericht, flexibel en zelfstandig. Je hebt relevante ervaring met gevels, daken, bouwtechniek en het schrijven van adviesrapporten.

Verder heb je een Rijbewijs B nodig en een VOL VCA certificaat.

Aanbod

Je komt te werken bij een fantastisch bedrijf met goede doorgroei mogelijkheden en de mogelijkheid om deel te nemen aan relevante cursussen in jouw vakgebied.
Na de detacheringsperiode kan je rekenen op een vaste aanstelling bij de opdrachtgever.

Uiteraard ontvang je een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.