Senior Werkvoorbereider (woningbouw) Vaste baan – Bergambacht

Introductie

Mooie uitdaging voor een senior werkvoorbereider die projecten begeleidt vanaf de overdracht naar het projectteam t/m de oplevering.

Organisatie

De opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer gevestigd in de regio Rotterdam. Het bedrijf is voornamelijk actief in de woningbouw en dan met name grondgebonden woningen. Ze bestaan al meer dan 50 jaar en staan bekend om allround bouwvakmanschap. Kwaliteit vinden ze heel belangrijk en dit is ook de filosofie. Ze richten zich heel erg op de klant omdat die uiteindelijk de kwaliteit ervaren.

Functie

Als zelfstandig werkvoorbereider zal je de gehele werkvoorbereiding verrichten, dit zowel in technische- als organisatorische zin. De projecten zijn zeer gevarieerd, in aard en in omvang. De werkvoorbereiding geschiedt vanuit het kantoor van de opdrachtgever. Je gaat nauw samenwerken je collega werkvoorbereiders en de projectleiding. Je gaat projecten begeleiden voornamelijk woning bouw vanaf de overdracht naar het projectteam (uitvoerder, projectleider) t/m de oplevering. Daarbij wordt zorg gedragen voor het afstemmen van de voor een gedegen uitvoering van het werk benodigde activiteiten en leveranties.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO of HBO diploma Bouwkunde en minimaal 7 jaar ervaring als zelfstandig werkvoorbereider. Je hebt kennis en ervaring met BIM en kan met de bijbehorende software omgaan.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met voorafgaand een detacheringsperiode. Verder wordt de UTA CAO aangehouden en de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden worden zijn goed. Verder kom je in een modern bouwbedrijf terecht waar een echte familie sfeer heerst.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen nemen wij contact met jou op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jou C.V., je competentieprofiel, je persoonlijke eigenschappen, je wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.