Senior Werkvoorbereider Woningbouw – Rotterdam

Introductie

Veelzijdige functie voor een zelfstandige senior werkvoorbereider met ervaring in grootschalige woningbouwprojecten.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer met een informele bedrijfscultuur en met name actief in grootschalige woningbouw.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de plantechnische, logistieke en bouwtechnische werkvoorbereiding en begeleiding van een woningbouwproject in Eindhoven. U heeft een adviesrol waarin u gevraagd en ongevraagd advies geeft. U rapporteert aan de projectleiding en informeert deze over risico’s en knelpunten van projecten. U verzorgt de inkoop en zorgt voor een correcte administratieve afhandeling. Ook meer en minder werk valt onder uw verantwoordelijkheid. U stelt alternatieven voor en doet eventueel nadere aanbevelingen. U rapporteert aan de projectleiding.

Functie eisen

U heeft minimaal 5 jaar ervaring als zelfstandig werkvoorbereider van woningbouwprojecten. U heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding, richting bouwkunde. U bent communicatief en cijfermatig sterk en u bent stressbestendig. U heeft een goed analytisch vermogen, u bent flexibel en beschikt over uitstekende onderhandelingsvaardigheden. U staat stevig in uw schoenen en u bent ambitieus. U woont in Zuid Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u, naast prima arbeidsvoorwaarden, de kans om een bijdrage te leveren aan de realisatie van aansprekende projecten.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden