Senior Werkvoorbereider (Vaste Baan) – Amsterdam

Introductie

Heb jij het in je, zelfstandig de voorbereiding verzorgen voor één of meerdere projecten. Neem dan contact op met Centerpoint voor deze leuke en uitdagende vaste baan bij een gezond aannemingsbedrijf.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd aannemingsbedrijf actief in alle disciplines van de bouw. Projecten worden deels uit eigen ontwikkeling, bouwteams en de aanbestedingsmarkt verkregen. De projecten zijn divers en kunnen in alle bouwmethodieken gerealiseerd worden. De organisatie heeft 250 medewerkers verdeeld over meerdere vestigingen in Nederland.

Functie

Voor haar vestiging te Amsterdam zijn wij zoekende naar een senior werkvoorbereider. Je zult bij diverse projecten betrokken zijn maar de aandacht zal voornamelijk liggen op de woningbouw. Dit kunnen grondgebonden als gestapelde woningen zijn. De organisatie is bekend met alle bouwmethodieken. Voor deze functie moet jouw kennis betreft planning, bouwmethodieken en BIM de organisatie naar een nog hoger niveau tillen. Je bent verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding van het project maar de aandacht zal voornamelijk op het planningsgedeelte komen te liggen als ook de inkoop en kosten- en voorbereidingsschema’s. De projectgrootte kan oplopen tot 40 miljoen waarbij je dan uiteraard wordt bijgestaan door collega’s werkvoorbereiders.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma HTS bouwkunde en je hebt de nodige ervaring in het zelfstandig voorbereiden van grotere projecten. Je bent kritisch, analytisch en je weet het hoofd koel te houden bij complexe onderdelen van het project. Je weet zelfstandig maar ook in teamverband te opereren.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst direct over te gaan tot een vast contract. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO en bij deze functie hoort ook een leaseauto. Bij goed functioneren en uiteraard een positief bedrijfsresultaat kent de organisatie een tantième regeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.