Senior Werkvoorbereider – Soest

Introductie

Wij zoeken een senior werkvoorbereider klant specifieke beton producten

Organisatie

onze relatie maakt klant specifiek prefab beton producten voor de woningbouw en utiliteitsbouw.

Functie

Als Senior Werkvoorbereider bent u verantwoordelijk voor de engineering, planning, productie en uitvoering van de projecten.
U werkt nauw samen met projectleider, afdeling constructie en calculatie.
Het maken van goede planningen is een van uw talenten en u vindt het leuk om direct contact te hebben met de klant over de specifieke producten

U heeft veel ervaring met 3 D modelleren en bekend met diverse automatisering en robotisering in productieprocessen.

Functie-eisen

Wij zoeken een ervaren werkvoorbereider die een ruime ervaring heeft in het engineeren en plannen van beton producten voor woning en utiliteitsbouw.

Aanbod

Goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.