Senior Werkvoorbereider – ’s Hertogenbosch

Introductie

Uitdagende functie voor een senior werkvoorbereider die vanaf VO tot en met realisatie betrokken wil zijn bij zijn of haar projecten en toe is aan de volgende stap.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio ’s Hertogenbosch voornamelijk actief in utiliteitsbouw. Het betreft met name D&C projecten.

Functie

U bent vanaf VO fase tot en met de realisatiefase betrokken bij uw projecten. U levert een bijdrage in het ontwerptraject, u denkt mee en bekijkt alternatieven. U toetst de maakbaarheid van het ontwerp en bent het aanspreekpunt van het ontwerpteam. U beheert de informatiestromen en ziet toe op een juiste dossiervorming. U bent betrokken bij de inkoop, maakt werkplannen en neemt deel aan diverse overlegstructuren. U werkt in projectteams en u rapporteert aan de projectleiding. De projectgrootte is variabel; van 4 tot en met 17 miljoen.

Functie eisen

U heeft minimaal 5 jaar werkervaring in utiliteitsbouw en u bent in het bezit van een HBO of WO diploma Bouwkunde. U heeft ervaring met UVA-gs projecten. U heeft affiniteit met 3D tekenen en u heeft ervaring met BIM projecten. U wordt geïnspireerd door techniek en u gaat uw verantwoordelijkheden niet uit de weg. U bent communicatief vaardig, gedreven, een teamspeler en u bent een betrokken collega. U woont in Noord-Brabant of Zuid-Holland

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een inspirerende werkomgeving en veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij de uitoefening van uw functie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functieomschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.