Senior Werkvoorbereider – Rijswijk

Introductie

Met spoed gezocht, senior werkvoorbereider die toe is aan een nieuwe uitdaging

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer actief in woningbouw en utiliteitsbouw. Het betreft grote complexe projecten.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de organisatorische en technische werkvoorbereiding van de aan u toegewezen projecten. Het betreft complexe projecten die worden gerealiseerd in Zuid-Holland. U rapporteert aan de bedrijfsleider. Naast uw taken als werkvoorbereider stuurt u een junior werkvoorbereider aan die u coacht en begeleidt. U bent vanaf de plandefinitie fase betrokken bij uw projecten.

Functie eisen

U heeft een afgeronde HTS opleiding Bouwkunde, minimaal 10 jaar ervaring als zelfstandig werkvoorbereider en u bent bekend met moderne contractvormen. U bent communicatief vaardig, gedreven en in staat kennis over te dragen. U bent een echte teamspeler die gericht is op samenwerking. U woont in Zuid-Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast krijgt u de kans uw stempel te drukken op spraakmakende projecten.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.