Senior Werkvoorbereider Renovatie en Onderhoud. – Rotterdam

Introductie

Zelfstandige rol voor een ervaren werkvoorbereider met passie voor renovatie en onderhoud die zijn of haar verantwoordelijkheden niet uit de weg gaat. Ervaring in renovatie en onderhoud is vereist.

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief in renovatie en onderhoud en voert landelijk projecten uit. Het bedrijf kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van diverse (groot)onderhoud en renovatie projecten. U houdt zich bezig met de inkoopvoorbereiding en het vervaardigen van werkplannen. U onderhoudt contacten met leveranciers en onderaannemers en werkt nauw samen met de uitvoering en projectleiding. U rapporteert aan de projectleiding. U bewaakt de planning en signaleert afwijkingen tijdig en onderneemt de nodige acties.

Functie eisen

U hebt een afgeronde HTS opleiding Bouwkunde en minimaal vijf jaar werkervaring bij een aannemer als werkvoorbereider in grootschalige renovatie en onderhoudsprojecten. U bent bekend met MS Office en planningspakketten. Enige ervaring met AutoCad is een pré. U bent flexibel, gedreven en een echte teamspeler. U kunt goed plannen en organiseren en u heeft een sterke voorkeur voor renovatie en onderhoud. Uw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. U woont in de regio Den Haag – Rotterdam – Dordrecht.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een verantwoordelijke baan in een gezonde, middelgrote organisatie met aansprekende projecten. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar, 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.