Senior Werkvoorbereider Appartementenbouw – Amsterdam

Introductie

U kunt aan de slag bij één van Nederlands oudste aannemingsbedrijven!

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft al meer dan 200 jaar haar sporen in de bouw verdient. Vanuit meerdere vestigingen is zij actief in Nederland. Zij opereert in alle disciplines van de bouw.

Functie

Voor de vestiging Amsterdam, afdeling nieuwbouw, zijn wij op zoek naar een senior werkvoorbereider. Vanaf medio 2019 zal er gestart worden met de bouw van 280 appartementen inclusief publieke ruimte en een ondergrondse parkeergarage. Totale bouwsom 50 miljoen. De bouwmethodiek is wanden – breedplaat en de gevels zijn van hout en zink. Voor dit project dient een geheel nieuw projectteam gevormd te worden waar u onderdeel vanuit maakt. U zult belast zijn met de start van de voorbereiding. Naarmate de uitvoeringsfase nadert zal het team aangevuld worden met collega werkvoorbereiders.

Functie eisen

Onze opdrachtgever is op zoek naar senioriteit aangevuld met een afgeronde opleiding bouwkunde op MBO of HBO niveau. U hebt aantoonbare ervaring in de voorbereiding van nieuwbouwprojecten, technisch en organisatorisch. Uiteraard bent u in het bezit van een geldig certificaat VCA VOL.

Aanbod

In eerste instantie wordt er een detacheringsperiode van 12 maanden aangegaan. Bij goed functioneren wordt u een vaste aanstelling geboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.