Senior Uitvoerder Utiliteit die houdt van een uitdaging! – Oss

Introductie

In verband met de groei van de activiteiten van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een senior uitvoerder utiliteitsbouw

Organisatie

De opdrachtgever is een middelgrote aannemer, actief in de utiliteits- en industriebouw. Het is een enthousiast bouwbedrijf dat zich, door bewezen vakmanschap, kenmerkt als een goede, strakke organisatie met korte lijnen. Met een groeiend aantal jonge vakmensen en een moderne (lean and mean) structuur.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de aan jou toegewezen projecten. Je zorgt voor een optimale inzet van mens en materieel en ziet er op toe dat de werkzaamheden worden uitgevoerd conform de eisen op het gebied van veiligheid, milieu, ARBO en kwaliteit. Je rapporteert aan de directie en/of de projectleiding en coördineert de inzet van onderaannemers op de bouwplaats en verder organiseer je werkvergaderingen. Je levert ook een bijdrage aan de projectvoorbereiding.

Functie-eisen

Je hebt een HBO denk- en werkniveau en tenminste 5 jaar ervaring als uitvoerder in de industriebouw. Je bent een harde werker die het beste uit zijn medewerkers weet te halen. Ook ben je communicatief sterk, loyaal, technisch inhoudelijk sterk en ga je je verantwoordelijkheden niet uit de weg. Je woont in Noord Brabant.


Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende functie waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed.


Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., je competentieprofiel, je persoonlijke eigenschappen, je wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.