Senior Uitvoerder – ‘s-Gravenhage

Introductie

Ben jij die ervaren uitvoerder die wij zoeken? Je gaat je bezighouden met het organiseren van de werkzaamheden, het personeel aansturen en bewaakt de planning, kwaliteit en de begroting op de bouw.

Organisatie

De opdrachtgever is een middelgrote aannemer met een plezierige bedrijfscultuur. Het bedrijf kenmerkt zich door een laag verloop en langdurige dienstverbanden. Ze hebben inmiddels al meer dan 90 jaar aan nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woningbouw, utiliteitssector en waardevolle projecten in de gezondheidszorg. De opdrachtgever ontwikkelt zelf ook woningbouwprojecten zowel zelfstandig als in opdracht van beleggers.

Functie

Je gaat je vooral bezighouden met het bepalen welk personeel en welke materialen nodig zijn. Het regelen van en en het toezien op de dagelijkse werkzaamheden ten aanzien van het project. Je stuurt het personeel aan en bewaakt de werkzaamheden. Je kan goed het meer-/minder werk signaleren en je bent goed op de hoogte van de financiële ontwikkeling van het project. Daarnaast onderhoud je natuurlijk effectief het contact met leveranciers, onderaannemers en inleenkrachten.

Functie-eisen

Je hebt minimaal HBO werk/denk niveau richting bouwkunde en natuurlijk VCA gecertificeerd samen met minimaal 10 jaar ervaring als uitvoerder in de bouw. Je hebt kennis van geautomatiseerde systemen zoals Office en Hilson.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel voorafgaand een detacheringsperiode. Daarnaast biedt de opdrachtgever jou een zelfstandige functie met goede arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, sturen naar enkele opdrachtgevers. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.