Senior Uitvoerder Renovatie – Wormerveer

Introductie

In de functie van uitvoerder mutatie- en serviceonderhoud bent u met uw tijd meegegaan. Naast het aansturen van de uitvoering bent u in staat om werken zelfstandig op te nemen.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gespecialiseerd in het onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Zij heeft met enkele grote woningcorporaties een samenwerkingsverband. Zij werkt niet op de traditionele wijze maar treedt op als partner van haar opdrachtgever. Woningen worden niet meer door de corporatie opgenomen, deze taak ligt nu bij de aannemer. Ook de informatiestroom wordt direct gedeeld via gekoppelde automatiseringssystemen.

Functie

In deze functie vormt u samen met een collega een koppel. Uw collega verzorgt het kantoorwerk, u houdt toezicht op de uitvoering. U bent wel in staat om zelfstandig woningen op te nemen en eventueel te calculeren.

Functie eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma MTS bouwkunde en hebt u aantoonbare ervaring in de renovatie van woningen (mutatieonderhoud). U bent de moderne uitvoerder en u deinst niet terug om zich te verdiepen en te ontwikkelen in de nieuw geïmplementeerde automatiseringssystemen. U hebt veel contact met de bewoners wat uw sociale vaardigheden zal aanspreken. U bent woonachtig in of rondom Amsterdam.

Aanbod

Het betreft in eerste instantie een detacheringsperiode van 12 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO. Bij goed functioneren wordt u door onze opdrachtgever een contract aangeboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.