Senior Projectleider Bouw – Amsterdam

Introductie

Wij zijn op zoek naar een allround projectleider die bekend is met alle disciplines in de bouw!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot aannemingsbedrijf dat voornamelijk actief is in en rondom Amsterdam. Projecten worden gerealiseerd in de nieuwbouw en renovatie en de projectgrootte kan oplopen tot 50 miljoen.

Functie

We zijn op zoek naar een allround projectleider die inzetbaar is in alle disciplines van de bouw. Samen met de organisatiedeskundige en de uitvoerder vormt u het projectteam. U bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit, het budget en de planning van de onderhanden projecten. Bij “kleinere” projecten stuurt er meerdere aan en anders één groot project van rond de 40 miljoen. Projecten worden met diverse bouwmethodieken uitgevoerd.

Functie eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van het diploma HTS bouwkunde en een geldig VCA VOL certificaat. Bent u bekend met LEAN en BIM dan is dit een pre. U bent in ieder geval de projectleider die zich wil blijven ontwikkelen.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst u direct een arbeidsovereenkomst aan te bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.