Senior Inkoper Bouw – Alkmaar

Introductie

Als senior inkoper voer jij zelfstandig de onderhandelingen en sluit jij de overeenkomsten voor projecten op basis van het in overleg met de bedrijfsleider bepaalde budget. Een verantwoordelijk rol waar niet iedereen geschikt voor is, jij wel?

Organisatie

In een persoonlijk gesprek vertellen wij je graag meer over onze opdrachtgever, een groot aannemingsbedrijf actief in de woning – en utiliteitsbouw. De projecten worden voornamelijk in groot Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, en deels vanuit eigen ontwikkeling, gerealiseerd. Naast de nieuwbouw is zij ook actief in renovatie en onderhoud en voor de particuliere markt heeft zij een aparte kleinere vestiging.

Functie

Als senior inkoper ressorteer jij zowel hiërarchisch als functioneel onder het Hoofd Inkoop. In deze rol begeleid je waar nodig de assistent inkoper. Specifieke taken en verantwoordelijkheden:

  • Inkopen, tezamen met de bedrijfsleider, van materialen en middelen ten behoeve van het bouwproject op basis van bestek en tekeningen (specificeren).
  • Informatie en offertes aanvragen, beoordelen, keuze leverancier maken in overleg met Hoofd Inkoop (selecteren).
  • Beoordelen van en onderhandelen over condities en voorwaarden (contracteren).
  • Orders plaatsen voor betreffende goederen of diensten (bestellen).
  • Vastleggen van de opdrachtbevestiging en betalingscondities.
  • Bewaken van tijdige levering.
  • Bij afwijkingen op contracten, leveringen en facturen het oplossen van problemen bij leveringen, uitvoering van uitbesteed werk en onderhoudscontracten.

Functie-eisen

Je beschikt u over een HBO werk- en denkniveau richting inkoop bouw. Daarnaast ben je in het bezit van het certificaat VCA. Je beschikt over een analytisch vermogen, bent communicatief vaardig en beschikt over de nodige, maar gepaste, assertiviteit.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst direct een jaarcontract aan te gaan wat bij goed functioneren wordt omgezet naar onbepaalde tijd!

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.