Senior Calculator Renovatie + Transformatie – AMSTERDAM

Introductie

Een geheel zelfstandige functie waarbij jij vanaf bestek en tekeningen de calculaties opmaakt! Een echt Amsterdams aanneminsgbedrijf actief in het hogere segment!

Organisatie

Je komt te werken bij een echt Amsterdams bouwbedrijf met meerdere werkmaatschappijen. Zij zijn actief in renovatie, verbouw, restauratie, transformatie maar ook kleinschalige nieuwbouw. Zij opereren in het hogere segment van de markt. Projecten worden gerealiseerd in de Randstad.

Functie

Naast 2 collega’s calculatoren ben je geheel verantwoordelijk voor de projecten die je worden toegewezen. Projecten worden verkregen vanuit de markt maar ook één op één vanuit bestaande relaties. Vanaf bestek en tekeningen verzorg jij het afnormen en het afprijzen van de projecten. Je bent ook verantwoordelijk voor de ABK. In samenspraak met de directie stelje de inschrijvingsprijs vast. De projectgrootte loopt uiteen van € 75,- tot en met 5 miljoen.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma MTS of HTS bouwkunde. Een geldig certificaat VCA VOL is een pré. De opdrachtgever is op zoek naar ervaring. Je kent de klappen van de zweep en je beschikt over de nodige bouwkundige kennis. Je bent analytisch, secuur en je weet onder druk te werken.

Aanbod

Na een detacheringsperiode van minimaal 8 maanden word je een vaste aanstelling geboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, sturen naar enkele opdrachtgevers. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.