Senior Calculator Renovatie en Onderhoud (Vaste Baan) – Amsterdam

Introductie

Ben jij de calculator die ervaring heeft met de renovatie en verbouw van woningen? Een uitdagende baan met voldoende ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd aannemingsbedrijf actief in de renovatie en onderhoudsprojecten. Haar werkgebied is groot Amsterdam en voor de organsiatie zijn 90 man werkzaam.

Functie

Als senior calculator ben je onderdeel van het bedrijfsbureau. Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van inschrijfbegrotingen en bouwkostenramingen. Je maakt zelfstandig de begroting voor de projecten. Er wordt veel in bouwteams gewerkt waar je kostenramingen in verschillende stadia van het ontwerp opstelt. Als senior heb je tevens een adviserende rol om daar waar mogelijk kostenbesparende wijzigingen door te voeren.

Functie-eisen

Je bent een echte teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt relevante werkervaring van minimaal 10 jaar en een bouwkundige opleiding op HBO niveau. Je bent een toegankelijk persoon met goede communicatieve vaardigheden. Als senior ben je tevens in staat om te coachen.

Aanbod

Je treedt direct in dienst bij onze opdrachtgever. Je start met een jaarcontract wat bij goed functioneren wordt omgezet naar onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO maar onderhandelbaar!

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.