Senior Calculator / Kostendeskundige – Dordrecht

Introductie

Zelfstandige, uitdagende functie voor een allround senior calculator die graag van begin tot eind verantwoordelijk is voor zijn of haar projecten.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote ontwikkelende aannemer gevestigd in de regio Dordrecht. Het bedrijf is actief in woningbouw en utiliteitsbouw en renovatie en onderhoud.

Functie

Als calculator maakt u zelfstandig kostprijsbegrotingen van bouwprojecten of delen daarvan onder leiding van het hoofd calculatie. Daarnaast verzorgt u ook de kostprijsberekeningen of delen daarvan aan de hand van bestek, tekeningen en andere gegevens. U maakt elementenramingen. U werkt zelfstandig aan één of meerdere projecten. Verder bent u verantwoordelijk voor het uittrekken van materialen en hoeveelheden, het opstellen van de begrotingsstaat en het spiegelen, beoordelen en verwerken van offertes en het selecteren van onderaannemers. Daarnaast geeft u gevraagd en ongevraagd kostendeskundige adviezen. U werkt nauw samen met uw collega’s en rapporteert aan het hoofd calculatie. U verricht uw werkzaamheden vanaf kantoor.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 7 jaar ervaring als zelfstandig calculator bij een ontwikkelende aannemer. U bent proactief, gedreven, collegiaal en u werkt zeer accuraat. U werkt graag zelfstandig in een team van collega’s. U bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. U woont in Zuid-Holland. Vanzelfsprekend bent u cijfermatig sterk.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een aantrekkelijk salaris en besteedt veel aandacht aan uw persoonlijke ontwikkelingen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.