Senior calculator – Den Haag

Introductie

Jij bent verantwoordelijk voor het tijdig, correct en volledig opstellen van de calculatie. Het opnemen en inmeten van werk vind jij geen probleem, het uitwerken van bestekken en tekeningen kent geen geheimen zodat de kwaliteit gewaarborgd wordt.

Organisatie

De opdrachtgever is een middelgrote aannemingsbedrijf en is opgericht in de jaren 50. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een veelzijdig bouwbedrijf met een veelzijdig personeelsbestand. Zo hebben ze een aantal leermeesters in dienst om zo de kennis en ervaring over te brengen op de jonge en enthousiaste medewerkers. De opdrachtgever is onderdeel van een groep en binnen deze groep beschikken ze over een eigen timmerfabriek met een volledig geautomatiseerde productielijn alsmede een machinale houtbewerking voor het fabriceren van kozijnen, ramen, deuren en unica. Door de veelzijdigheid van de organisatie hebben ze een lijst van opdrachtgevers waarvoor ze regelmatige werken. Dit zijn onder andere verschillende afdelingen van de Rijksgebouwendienst, eigenaren van monumentale panden en rijksmonumenten en diverse onderwijsinstellingen.

Functie

Als ervaren calculator ben je verantwoordelijk voor het tijdig, correct en volledig opstellen van de calculatie. Ook kan het opnemen en inmeten van werken onderdeel zijn van de werkzaamheden. Je gaat bestekken en tekeningen uitwerken en bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit hiervoor. Jij bent geheel zelfstandig bevoegd voor het uitvoeren van deze taken. Het calculatietraject voor binnengekomen aanvragen kan zowel in overleg met de projectleider, als zelfstandig gebeuren. Je hebt regelmatig extern contact met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers. Daarnaast ben je het spil in het web bij de inkoop van onderaannemers en leveranciers in overleg met de projectleiding.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een HBO Bouwkunde diploma of vergelijkbaar, aanvullende met minimaal 10 jaar ervaring als calculator in de renovatie en verbouw. Kennis van en inzicht in bedrijfskundige, bouwkundige en financiële processen. Daarnaast ben je woonachtig in de regio Den Haag.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacheringsperiode aan voorafgaand. Verder worden er uiteraard goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.