Senior Calculator – Amsterdam

Introductie

We zijn op zoek naar een senior calculator die ook op basis van “slechts” alleen tekeningen een raming kan vervaardigen.

Organisatie

Het betreft hier een “klein” regionaal opererend aannemingsbedrijf dat zich nu nog voor 80% van haar tijd richt op de groot renovatie van woningen in opdracht van corporaties. Voor de overige 20% begeeft zij zich op de zakelijke en particuliere markt. Momenteel worden er ook nieuwbouwprojecten gerealiseerd en dan meer voor de complexere werken. Dit laatste begint steeds vaker voor te komen.

Functie

Als senior zult u zelfstandig de gehele calculatie van een project moeten verzorgen. Afnormen, afprijzen en het bepalen van de ABK. In de huidige markt is de informatievoorziening beperkter en worden projecten, summier van informatie, aanbesteedt. Zo zal er vaak zonder bestek begroot moeten worden. U zult vooral betrokken zijn bij de nieuwbouwprojecten. Voor het renovatie en onderhoudswerk wordt de calculatie door een naaste collega gedaan.

Functie eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma HTS bouwkunde. U hebt ervaring met nieuwbouwprojecten, momenteel veel transitie projecten. Daarnaast bent u in staat om ramingen te vervaardigen en beheerst u het programma Ibis trad.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode van 6 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren wordt u een vast contract aangeboden. De voorwaarden zijn conform de CAO

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.