Senior Bouwkundig Constructeur – Beverwijk

Introductie

Voor uiteenlopende bouwkundige projecten ben jij verantwoordelijk voor de constructieberekeningen. Samen met de modelleur draag jij zorg voor de vertaling van de constructieve berekeningen naar BIM.

Organisatie

Onze opdrachtgever is met haar 78 werknemers een gerenommeerd ingenieursbureau voor diverse bouwkundige disciplines.Al meer dan 40 jaar is zij actief voor uiteenlopende (vaste) opdrachtgevers. Zij is vanaf de ontwerpfasen tot en met de oplevering betrokken bij haar projecten.

Functie

Als senior constructeur ben jij verantwoordelijk voor de constructieberekeningen voor uiteenlopende bouwkundige projecten. Samen met de modelleur draag jij zorg voor de vertaling van de constructieve berekeningen naar BIM. Dit kan voor grootschalige woningbouwprojecten maar ook voor de industriële bouw zijn. Naast de nieuwbouw kan je ook betrokken zijn bij het beheer van monumentale panden waar jouw expertise voor funderingsonderzoek ingezet kan worden. Jij bent verantwoordelijk voor de complexe rekenvraagstukken en waar nodig stuur jij andere constructeurs aan.

Functie-eisen

Voor deze functie ben je in het bezit van een diploma MTS of HTS bouw, richting constructie. Je hebt minimaal 7 jaar ervaring in een gelijke functie en je bent bekend met zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Je bent in staat om zelfstandig aan de projecten te rekenen maar ook bij het werken in teamverband wordt veel van je gevraagd. Je bent woonachtig binnen een straal van 50 kilometer rondom Beverwijk.

Aanbod

Na een detacheringsperiode van 12 maanden en bij goed functioneren word je een vaste aanstelling geboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.