Projectmanager Bouw (minimaal 3 jaar ervaring) – Utrecht

Heb jij passie voor ontwerp en realisatie van zorg, werk en leeromgevingsgebouwen, dan hebben wij bij onze relatie op basis van werving en selectie voor jou een vaste baan als Projectmanager.Als projectmanager heb jij grip en invloed op het hele bouwproces en ben jij in control. Je wordt ingezet op complexe vraagstukken en weet jij

Technisch Vastgoedbeheerder (Vaste Baan) – Amsterdam

In deze rol van technisch vastgoedbeheerder draag jij zorg voor de inspectie van de gebouwen op bouwkundig vlak maar nog meer op installaties en werktuigbouwkundige aspecten. Een dynamische functie in een zeer dynamische omgeving.

Projectmanager contracten en aanbestedingen – Utrecht

Als projectmanager ben jij vanaf het begin tot en met de oplevering verantwoordelijk en maak jij de afweging voor de contractvorm. Je bent een strateeg en je kan je goed verplaatsen in de opdrachtgever om de juiste keuzes te maken, jij kiest voor de juiste aanpak.

Uitvoerder Utiliteit voor tijdelijk project – Veldhoven

Het project laat zich omschrijven als een soort kathedraal. Een kantoor gebouw met 4 verdiepingen, garage en een groene daktuin. Voor dit uitdagend en indrukwekkend project zoek ik een uitvoerder die voor een paar maanden zijn schouders onder dit project wil zetten en die per direct beschikbaar is.