Revit Expert. Vaste baan! – Nieuwkuijk

Introductie

Met volle kracht vooruit!. Het BIM team van de opdrachtgever innoveert op volle snelheid en we zoeken een enthousiaste techneut die de Revit motor in de hoogste versnelling laat draaien! Ben jij die expert? Dan ben ik op zoek naar jou!

Organisatie

Het team bestaat uit gedreven, betrokken en leergierige mensen met Brabantse gezelligheid. Ze bedenken en ontwikkelen gave tools om het de collega’s gemakkelijker te maken. In dit team ben jij de Revit master die de BIM automatisering naar een nog hoger plan tilt. Je beschikt over het vermogen om processen op een hoger niveau te analyseren en je krijgt bij de opdrachtgever alle ruimte om je hierin verder te ontwikkelen. De opdrachtgever heeft al heel wat bereikt, zoals een project overstijgende data-analyse vanuit CDE, een 3 D-stramienscript, bestemmingsplannen in BIM en onlangs hebben ze de landelijke BCF-standaard ontwikkeld.

Functie

De opdrachtgever wilt meer en consistenter werk verrichten. Daarvoor moet er nóg meer geautomatiseerd worden. En daar komt jij om de hoek kijken! Je neemt je team mee in de wereld van Dynamo en gebruikt parametrische cloudbased bibliotheek van de opdrachtgever om slimme tools te ontwikkelen. Je bedenkt controle tools vanuit Revit en je maakt, beheert en verbetert slimme families en templates. Als kers op de taart ga je aan de slag met parametrisch ontwerpen, point clouds, 4 D plannen en het verrijken van IFC’s.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO diploma Bouwkunde en een ruime ervaring met Revit en Dynamo/Python. Je bent een expert in het maken en beheren van families en templates. je denkt in automatisering en workflows. Je begrijpt hoe IFC in elkaar zit. je bent een echte doener en hebt een gezonde vernieuwingsdrang.

Aanbod

De opdrachtgever biedt je volop ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen onder andere door het volgen van opleidingen. Er wordt gewerkt in een informele werksfeer waardoor je je snel thuis voelt. Naast een goede primair en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.