Projectvoorbereider Ontwikkeling – Amsterdam

Introductie

U voert assisterende en coördinerende werkzaamheden uit met betrekking tot de technische ontwikkeling, planning en voortgangsbewaking van onderhanden zijnde projecten.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een samenwerkingsverband tussen twee aannemingsbedrijven. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de ontwikkeling van complexe kleinschalige en (middel)grote woningbouwprojecten in de binnenstad van Amsterdam.

Functie

De projectvoorbereider voert assisterende en coördinerende werkzaamheden uit met betrekking tot technische ontwikkeling, planning en voortgangsbewaking van onderhanden zijnde projecten. Verder biedt u ondersteuning bij het opstellen van inspectierapporten, bouwtechnische keuringen en rapportages, het opstellen van planningen, bestuderen, controleren en analyseren van onderzoeken en/of tekenwerk van derden. Daarnaast bent u verantwoordelijk het indienen en monitoren van vergunningen, uitwerken en signaleren van technische opties en keuzen bij de ontwikkeling van de bouwprojecten en informeert u, indien nodig, alle betrokkenen.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van een diploma HTS Bouwkunde. U hebt ervaring met de verschillende stadia van de projectontwikkeling. U hebt kennis van de wet- en regelgeving. U bent in staat om rapportages op te stellen en u hebt kennis van installatietechniek en de inventarisatie van de technische staat van een gebouw.

Aanbod

Het betreft in eerste instantie een detacheringsperiode van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid wordt u een arbeidsovereenkomst door onze opdrachtgever aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.