Projectvoorbereider Bonnenwerk – Beverwijk

Introductie

Een veelzijdige functie waar uw organisatievermogen op de proef zal worden gesteld. De aard van de projecten zijn niet altijd even gecompliceerd, de hoeveelheid echter wel.

Organisatie

Onze opdrachtgever heeft diverse werkmaatschappijen onder zich. Zo heeft zij een aannemingsbedrijf in het renovatie en restauratie, een installatiebedrijf voor elektra en loodgieterswerk en een werkmaatschappij die zich richt op het bonnenwerk voor corporaties en VVE’s. Voor de laatste werkmaatschappij komt u te werken.

Functie

In de functie van projectvoorbereider/werkvoorbereider zult u het bedrijfsbureau gaan versterken. U heeft de gehele coördinatie van de projecten tot 5000 euro onder zich. Het gaat hier om het onderhoud/renoveren van de schil van een complex in opdracht van corporaties en VVE’s. De projecten zijn niet complex maar de hoeveelheid aan projecten vraagt veel van uw organisatievermogen. U neemt de opdracht in ontvangst, voert deze in het systeem, vervaardigt de planning, maakt de afspraken met de bewoners, bewaakt de uitvoering en terugkoppeling en u verzorgt de administratieve verwerking. Het komt een enkele keer voor dat u het project op locatie zult moeten opnemen.

Functie eisen

U bent minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde en u heeft enkele jaren ervaring in de bouw. Daarnaast bent u in het bezit van een VCA VOL certificaat. Voor deze functie zullen enkele competenties en eigenschappen cruciaal zijn. U hebt veel geduld, weet goed om te gaan met de bewoners, communicatief sterk en u beschikt over een sterk organisatievermogen. U bent tevens woonachtig binnen een straal van 25 kilometer rondom Beverwijk.

Aanbod

Het betreft hier een detacheringsperioden van minimaal 9 maanden. Bij goed functioneren wordt u uiteindelijk een arbeidsovereenkomst door onze opdrachtgever aangeboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.