Projectopzichter Planmatig Onderhoud en Nieuwbouw – Den Helder

Introductie

Een uitdagende rol waarin jij toezicht houdt op zowel nieuwbouwprojecten als op renovatie en onderhoud!

Organisatie

Je komt te werken bij een woningcorporatie in de kop van Noord Holland met meer dan 100 jaar ervaring in het beheer van sociale woningbouw. In haar portefeuille heeft zij ruim 8500 verhuureenheden. Naast de sociale huurwoningen verhuurt zij ook in het luxe segment.

Functie

Jij draagt zorg voor een tijdige oplevering van de afgesproken projecten, binnen de afgesproken kwaliteitsnorm, binnen het vooraf afgesproken financiële resultaat en met tevreden bewoners. Je controleert de aangeleverde bestekken en tekeningen op juistheid in samenwerking met de projectleider. Tijdens de uitvoering houd je toezicht en onderhoud je contact met alle betrokken partijen. Je belegt vergaderingen, informeert bewoners en overigen en je verzorgt de verslaglegging.

Functie-eisen

Jij bent in het bezit van een diploma MTS bouwkunde en een geldig certificaat VCA VOL. Naast aantoonbare ervaring in de rol van opzichter bent jij bekend met zowel nieuwbouw als planmatig onderhoud. Je bent woonachtig in de kop van Noord Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode van minimaal 12 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren word je daarna een vaste aanstelling geboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.