Projectontwikkelaar Woningbouw – Heerhugowaard

Introductie

Ben jij de projectontwikkelaar die in staat is grootschalige en complexe projecten tot een succes te brengen? Reageer dan!

Organisatie

Onze opdrachtgever, een regionaal opererend aannemingsbedrijf, is actief in alle disciplines van de bouw. Voor het bedrijf zijn zo’n 100 mensen werkzaam en de projectgrootte kan oplopen tot 20 miljoen. Projecten worden deels vanuit eigen ontwikkeling gerealiseerd in de regio Noord Holland.

Functie

In de rol van projectontwikkelaar ben je betrokken bij de projecten vanaf de acquisitiefase tot en met de vergunningverlening. Dit kunnen nieuwbouw- en transformatieprojecten zijn die voor eigen rekening en risico worden ontwikkeld, of projecten in opdracht van een belegger, ontwikkelaar, Gemeente, corporatie of zorginstelling. Het gaat vooral om woningen en appartementen. Je onderhoudt de contacten met de verschillende gedelegeerd opdrachtgevers zoals architect en adviseurs maar ook met de uitvoerende tak. Daarnaast overleg je regelmatig met omwonenden, gemeenten en overige instanties over randvoorwaarden en vergunningen.

Functie-eisen

Voor deze verantwoordelijke functie ben je minimaal in het bezit van een diploma HTS bouwkunde. Naast jouw bouwkundig inzicht ben je cijfermatig sterk en weet je duidelijke financiële analyses op te maken. Uiteraard ben je bekend met de bouwkundige regelgeving maar jouw creativiteit en doorzettingsvermogen zijn eveneens van belang. Voor deze vacature ben je woonachtig in Noord Holland en met voorkeur boven het kanaal.

Aanbod

Het betreft hier een detacheringsperiode van tenminste 12 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO en uiteraard is het de bedoeling dat je op termijn in dienst treedt bij onze opdrachtgever

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.