Projectontwikkelaar Woningbouw en Transformatie – Amsterdam

Introductie

In de rol van Projectontwikkelaar werk je in een leuk, dynamisch en gevarieerd team en je zorgt voor het verbeteren, vernieuwen, transformeren en uitbreiden van de portefeuille.

Organisatie

Onze opdrachtgever is één van de grootste nieuwbouwers van Amsterdam. De komende jaren gaat zij duizenden woningen bouwen, van kleinschalige projecten tot grote gebiedsontwikkelingen. Daarnaast staat zij voor een verduurzamingsopgave om haar vastgoed (30.000 woningen) gasloos en CO2 neutraal te maken.

Functie

Je bent in deze functie bij alle fasen van de projecten betrokken. Zowel voor de nieuwbouw als voor vastgoedverbetering. Je ondersteunt de voorbereiding en realisatie van gebiedsontwikkelingen en vastgoedprojecten. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de advisering, voorbereiding en realisatie van transformatieprojecten van bedrijfsruimten naar woningen. Uiteraard draag jij de eindverantwoording over jouw projecten.

Functie-eisen

Voor deze functie ben je in het bezit van een diploma HTS Bouwkunde of TU Bouwkunde met daarnaast minimaal 2 jaar werkervaring. Je hebt uiteraard kennis van proces- en contractmanagement. Communicatieve- en sociale vaardigheden zijn naast jouw overtuigingskracht bekende begrippen.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst je direct een vast contract aan te bieden. Er wordt gestart met een jaarcontract wat bij goed functioneren zal worden omgezet naar een contract onbepaalde tijd. De voorwaarden zijn conform de CAO van corporaties.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.