projectontwikkelaar. Vaste baan! – ‘s-Hertogenbosch

Introductie

Maak jij huurders blij? Een goede woning is één van de basisbehoeftes van een mens. Dus wil jij als projectontwikkelaar je hier voor inzetten? Dan ben ik op zoek naar jou.

Organisatie

De opdrachtgever is een sociale huisvester en is de belofte dat zij goed en betaalbaar ’thuis” bieden. Dat begint bij het creëren van een comfortabele en energiezuinige woning. Als projectontwikkelaar zorg jij samen met een team daarvoor. In verbinding met bewoners, buurten en partners speel jij in op woonvraag rondom Den Bosch. De opdrachtgever biedthuisvesting aan meer dan 15000 mensen en staan hiermee in verbinding met de ander om altijd samen naar een oplossing te kijken

Functie

Jij bent iemand van aanpakken en ziet ontwikkelkansen wanneer deze op je pad komen. Je komt terecht bij een woningcorporatie die de komende 10 jaar 250 woningen wil gaan bouwen in een gebied waar de bouwgrond schaars is. Hier kom jij om de hoek, jij bent iemand die creatief is en kansen ziet en creëert. Er is al een stukje onderzoek gedaan naar twee wijken die geherstructureerd kunnen worden, hier liggen op korte termijn kansen. Hierin weet jij wat belangrijk is voor de huurders, dit alles stem je natuurlijk af met de belangen van de corporatie, de gemeente en andere partners. De afgelopen periode is de werkwijze wat verandert en er wordt nu gewerkt volgens het principe van resultaatgericht werken (RGS)) en kiezen voor conceptbouwers/-ontwikkelaars. Je gaat de wensen op het gebied van verbetering, verduurzaming en nieuwbouw van huurwoningenomzetten in concrete projecten.


Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een HBO diploma Vastgoed/Bouw gerelateerd met minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Verder ben je iemand die toegevoegde waarde met zich meebrengt. Daarnaast ga je goed gestructureerd te werk en ben je goed onderlegd.


Aanbod

Het betreft hier een rechtstreeks dienstverband bij de opdrachtgever. Het salaris zit in schaal L bij een 36-urige week. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en werk en privé goed met elkaar af te stemmen.


Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.