Projectontwikkelaar – Leiden

Introductie

In verband met de groei van de activiteiten van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste projectontwikkelaar.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote ontwikkelende aannemer met een informele bedrijfscultuur.

Functie

U bent verantwoordelijk voor het initiëren en doorontwikkelen van woningbouwprojecten. U voert overleg met diverse partijen, zowel intern als extern. U stelt budgetten op en bewaakt deze. U bent verantwoordelijk voor het (laten) uitwerken van het voorlopig ontwerp. U bent verantwoordelijk voor de verkoop nieuwbouwprojecten. U werkt nauw samen met de directie. U geeft gevraag en ongevraagd advies en u signaleert kansen in de markt.

Functie eisen

U heeft minimaal vier jaar ervaring als projectontwikkelaar bij een aannemer en u heeft een afgeronde bouwkundige HBO opleiding. U bent gedreven, communicatief vaardig en ondernemend. U toont initiatief en doorzettingsvermogen en u gaat uw verantwoordelijkheden niet uit de weg. U bent flexibel en gericht op samenwerking.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een inspirerende werkomgeving en een prima arbeidsvoorwaardenpakket.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.