Projectontwikkelaar (commercieel) – Zeeland

Introductie

Jij bent de project ontwikkelaar met lef, iemand die kansen ziet en grijpt met beide handen.

Organisatie

De opdrachtgever is een echt familiebedrijf met een rijke geschiedenis en is gevestigd in de provincie Zeeland. Ze zijn actief in de nieuwbouw, renovatie en projectontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten. Hierbij kun je denken aan woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra en scholen maar ook infrastructurele projecten worden gerealiseerd. De betrokkenheid van het personeel is groot en zij staan naast klantgerichtheid voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Functie

Als projectontwikkelaar ben jij verantwoordelijk voor het onderzoeken van de haalbaarheid van nieuwe ontwikkelprojecten. Je geeft advies op het gebied van de afzetbaarheid, uitvoerbaarheid, bouwtechnisch en bouwfysische mogelijkheden en budget. Daarnaast zorg je voor alle vergunningen en contractstukken ten behoeve van de uitvoering en verkoop. Dit komt neer op de totale verzorging samen met het team van de uitwerking van een project van initiatieffase tot realisatiefase. Jij zorgt ervoor dat het project sluitend een winstgevend project word.

Functie-eisen

Je beschikt over minimaal HBO/WO werk- en denkniveau, ook heb je minimaal 5 jaar werk ervaring op het gebied van bouwkunde en projectontwikkeling. Je hebt aantoonbare commerciële successen behaald en een relevant netwerk. Naast dat je affiniteit hebt met BIM heb je ook de nodige kennis van juridische aspecten en contractvormen.

Aanbod

Je krijgt een uitdagende commerciële rol binnen een organisatie met ambitie, arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie en ervaring en groeimogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.