Projectontwikkelaar Bouw (Vaste Baan) – Hilversum

Introductie

Ben jij de ervaren projectontwikkelaar die verantwoordelijk is om met een totale beheersing van budget en planning een kwaliteitsplan te realiseren. Onze opdrachtgever geeft je de ruimte om, met jou kennis en visie, de kansen en mogelijkheden voor potentiële projecten te onderzoeken.

Organisatie

Je komt te werken bij een landelijk opererend aannemingsbedrijf die vanuit verschillende regio’s de markt bedient. Projecten worden gerealiseerd in de woning- en utiliteitsbouw. Een deel van de projecten worden vanuit eigen ontwikkeling gerealiseerd.

Functie

Voor een tweetal vestigingen in het midden van het land zijn wij op zoek naar ervaren projectontwikkelaars. Ben jij de ervaren projectontwikkelaar die verantwoordelijk is om met een totale beheersing van budget en planning een kwaliteitsplan te realiseren. Onze opdrachtgever geeft je de ruimte om, met jou kennis en visie, de kansen en mogelijkheden voor potentiële projecten te onderzoeken. Vanaf ontwerp draag jij zorg voor de projecten tot aan de uitvoering. Acquisitie valt onder een aparte afdeling.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma HBO Bouwkunde of TU. Je hebt inmiddels de nodige ervaring en het ondernemen zit je in het bloed. Het inbrengen van een eigen netwerk is een behoorlijke pre. Je bent daadkrachtig, commercieel maar zeer belangrijk, collegiaal. Je bent woonachtig in of rondom Hilversum.

Aanbod

Onze opdrachtgever bied je direct een contract onbepaalde tijd indien er een duidelijke match is!

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.