Projectontwikkelaar – Amersfoort

Introductie

Ik zoek een coördinerende projectontwikkelaar die projecten wil ontwikkelen vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering van het project.

Organisatie

De organisatie is een landelijk werkend ontwikkelende aannemer van nieuwbouw, onderhoud en transformatie projecten van woningen, appartementen en utiliteitsbouw. door de jaren heen is deze organisatie gestaag gegroeid en heeft meerdere vestigingen door het land.

Functie

Als projectontwikkelaar sta je elke dag voor een nieuwe uitdaging en heb je de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van nieuwe winstgevende projecten, die voldoen aan de moderne vraagstukken duurzaamheid, kwaliteit en woonplezier. Je stuurt de projecten aan en bewaakt de doelen en risico’s van het project.
Je doet onderzoek naar de haalbaarheid van het project en je adviseert de leidinggevende op het gebied van de financiële uitvoerbaarheid, procedures, technische kwaliteit en de planning. Je werkt aan grondgebonden woningen, appartementen en utiliteit bouwprojecten door heel Nederland.

Omdat de contracten een belangrijke rol spelen binnen je functie is het van belang dat je beschikt over goede juridische kennis.

Functie-eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over goede management capaciteiten. Verder heb je een goed ontwikkeld technisch inzicht en ben je sterk analytisch onderlegd. Voor deze functie zoek ik een ontwikkelaar die over aantoonbare werkervaring beschikt in een soortgelijke rol, maar juist wil werken binnen een organisatie met korte lijnen en je zelfstandig kan werken aan projecten van initiatieffase tot en met de oplevering.
De nieuwe ontwikkelaar is ondernemend en pro-actief en is communicatief vaardig.


Aanbod

Je komt te werken in een hecht klein team van ontwikkelaars en nauw betrokken bij de afdeling projectrealisatie. Je kan rekenen op een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto, telefoon en laptop.
Je krijgt mooie projecten die jij gaat ontwikkelen en binnen deze organisatie kan je zelf ook verder ontwikkelen.

Deze vacature is door groei ontstaan en het betreft hier een vast dienst verband waar eerst een detacheringsperiode aan vooraf gaat.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.