Projectmanager Woningcorporatie – ’s Hertogenbosch

Introductie

In verband met de groei van de orderportefeuille van de opdrachtgever is er een vacature ontstaan voor een gedreven projectmanager met ervaring in vastgoed.

Organisatie

Bij de opdrachtgever wordt een groot aantal renovatie- en nieuwbouwprojecten ontwikkeld om de vastgoedportefeuille voor te bereiden op de toekomst. Met deze ambitieuze transformatieopgave van de vastgoedportefeuille speelt de opdrachtgever in op alle veranderingen in de maatschappij, zorg en vastgoed. De projectleider Vastgoed fungeert als spil in deze projecten. Standplaats is ’s Hertogenbosch.

Functie

Geheel zelfstandig voorbereiden en begeleiden van alle voorkomende vastgoedprojecten in de nieuwbouw en in bestaand bezit. Je levert expertise op het gebied van vastgoedontwikkeling en bent verantwoordelijk voor de projectcoördinatie, de projectbegroting en de projectbewaking; zowel in proces als in kwaliteit. Je voert overleg met alle betrokkenen in het bouwproces en in voorkomende situaties met bewoners en bewonersgroepen.

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste en stressbestendige bouwkundige op HBO-niveau. Bouwtechnische kennis en ervaring zijn bij je gekoppeld aan daadkracht en een zakelijke houding. Je kan goed organiseren, beheerst de plannings- en begrotingsaspecten en je hebt ten minste 5 jaar relevante werkervaring in het leiden van grote woningbouwprojecten. Communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht zijn essentieel.

Aanbod

De opdrachtgever biedt een boeiende en leuke baan bij de afdeling Vastgoed met een hands-on mentaliteit en veel afwisselende werkzaamheden in een dynamische omgeving. Zij bieden een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-8200301

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden