Projectmanager Uitvoering. – Rotterdam

Introductie

In verband met de groei van de opdrachtenportefeuille van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gedreven projectmanager.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd adviesbureau gevestigd in Rotterdam.

Functie

U vertegenwoordigt uw opdrachtgevers bij de realisatie van bouwprojecten. U bent samen met uw team verantwoordelijk voor de organisatie, planning, budget en kwaliteit. Dit vanaf de technische ontwerpfase tot en met de ingebruikname van de objecten. U bent het eerste aanspreekpunt en stuurt het bouwproces aan. U geeft leiding aan project- en bouwvergaderingen. U controleert de kwaliteit van de uitvoering.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding in een bouwkundige richting en minimaal 10 jaar ervaring als projectleider in de nieuwbouw. U bent gedreven, commercieel, communicatief zeer vaardig en resultaatgericht.

Aanbod

Onze opdrachtgever vraagt veel maar daar staat dan ook het nodige tegenover. Een bijzonder goed arbeidsvoorwaarden pakket en uitdagende opleidingsmogelijkheden,

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.