Projectmanager Transformatie Utiliteitsbouw – Midden en Noord Nederland, vanuit kantoor Utrecht

Introductie

Heb jij veel ervaring in het leiding geven aan transformatieprojecten als projectmanager en ben jij toe aan een nieuwe stap bij een van de leukste en vooruitstrevende aannemer van Nederland, solliciteer dan vandaag nog.
Bij geschiktheid ben jij straks de nieuwe projectmanager die verantwoordelijk is voor de engineeringsfase van vele transformatieprojecten in de verschillende regio’s Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Vele mensen zullen over jouw projecten praten en vertellen hoe mooi het resultaat is geworden, want jouw bijdrage maakt het straatbeeld aansprekend.

Organisatie

De organisatie is een landelijke aannemer met naam in de markt en gespecialiseerd in de realisatie van transformatieprojecten binnen de utiliteitsbouw.

Functie

Als projectmanager ben jij de regisseur van het transformatie project, jij stuurt de verschillende partijen aan, zoals de architect, constructeur, bouwadviesbureaus en je eigen engineeringsteam. Je begeleid en coacht het voorbereidingsteam en je zorgt voor een goede overdracht naar de uitvoering. Je bewaakt de planning, kosten, kwaliteit, risico’s en je zoekt alles uit om innovatiever en duurzamer te zijn.

Functie-eisen

Heb jij een afgeronde HBO bouwkunde diploma en ervaring met LEAN, UAV-GC en D&C contracten, dan voldoe je bijna aan de door ons opgestelde functie eisen om projectmanager transformatie.
Herken jij jezelf in de volgende woorden, georganiseerd, communicatief vaardig, empathisch, doortasten, creatief, commercieel, een goed ontwikkeld technisch inzicht dan zie ik graag jouw sollicitatie tegemoet.

Aanbod

Je kan rekenen op leuke collega’s en een goed georganiseerde werkgever die naast het werken ook leuke ontspannen evenementen organiseert. Je krijgt een goed salaris en 25 vakantiedagen, 13 adv en 3 kortverzuimdagen. Verder kan je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een leaseauto, telefoon en laptop.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.