Projectmanager nieuwbouw woningen – Nijmegen

Introductie

Dol op strategisch denken en samen werken met architecten, aannemers en gemeentes? dan zoeken wij u wij hebben voor u de uitdaging als projectmanger nieuwbouw woningen.

Organisatie

Onze relatie is een middelgrote ontwikkelaar en verhuurder van betaalbare woningen

Functie

U realiseert nieuwbouwprojecten van initiatief naar realisatiefase in een team van architecten en aannemers. U overlegt met stakeholders en gemeente over de mogelijkheden en behoeftes in de verschillende woonplaatsen. U bepaald aan de hand van alle gegevens type ontwikkeling van nieuwe woningen en appartementen. U bewaakt de alle planningen en budgetten en u bent verantwoordelijk voor alle projecten in voorbereiding en uitvoering die u in uw portefeuille heeft.
U informeert alle betrokken partijen over de voortgang van de projecten en zorgt voor de documentatie en communicatie van de projecten.


Functie-eisen

Wij zoeken een projectmanager die een geboren netwerker is en resultaat gericht werkt. U heeft een afgeronde HBO of WO bouwkunde opleiding gevolgd en afgerond en het liefst 3 jaar werkervaring heeft in een soort gelijke functie.

Aanbod

Wij bieden u een zelfstandige functie met de mogelijkheid om opleidingen te volgen en uitzicht op een vaste aanstelling. U kunt rekenen op een bruto salaris maximaal van € 5.000 per maand op basis van 36uur per week.


Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.