Projectmanager Infra. – Utrecht

Introductie

Wil jij ook werken aan toonaangevende infra projecten in Nederland en als projectmanager begeleiden, dan ben je bij ons op het juiste adres.

Organisatie

De organisatie is een toonaangevende raadgevende ingenieursbureau die landelijk aan grote complexe infra projecten werkt.

Functie

Ben je ZZP’er of kies je liever voor een dienstverband wij zoeken een ervaren projectmanager infra.
Je werkt infrastructurele opdrachten uit namens het rijk of provinciale overheden. Je zet al jouw kennis en opgebouwde ervaring in op zowel technisch als financieel vlak in een multidisciplinaire projectteam, waarin jij een sleutelrol vervult.

Functie-eisen

De Projectmanager die wij zoeken heeft zijn sporen verdiend en kan referentieprojecten overleggen waarbij je verantwoordelijk was voor het projectmanagement. Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding richting Civiele Techniek gevolgd en bij voorkeur 5 jaar relevante werkervaring als projectmanager infraprojecten.
Als persoon ben je prettig in omgang, communicatief vaardig, commercieel en klantgericht.

Aanbod

Wij bieden je aansprekende projecten aan en een sleutelrol binnen het projectteam. Je kunt rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden en en goed salaris wat past bij de functie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.