Projectmanager Infra. – Utrecht

Introductie

Wilt u ook werken aan toonaangevende infra projecten in Nederland en als projectmanager begeleiden, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Organisatie

Onze relatie is een toonaangevende raadgevende ingenieursbureau die landelijk aan grote complexe infra projecten werkt.

Functie

Bent u ZZP’er of kiest u liever voor een dienstverband wij zoeken een ervaren projectmanager infra.
U werkt infrastructurele opdrachten uit namens het rijk of provinciale overheden. U zet al uw kennis en opgebouwde ervaring in op zowel technisch als financieel vlak in een multidisciplinaire projectteam, waarin u een sleutelrol vervult.

Functie-eisen

De Projectmanager die wij zoeken heeft zijn sporen verdiend en kan referentieprojecten overleggen waarbij u verantwoordelijk was voor het projectmanagement. U heeft een afgeronde HBO of WO opleiding richting Civiele Techniek gevolgd en bij voorkeur 5 jaar relevante werkervaring als projectmanager infraprojecten.
Als persoon bent u prettig in omgang, communicatief vaardig, commercieel en klantgericht.

Aanbod

Wij bieden u aansprekende projecten aan en een sleutelrol binnen het projectteam. U kunt rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden en en goed salaris wat past bij de functie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.