Projectmanager contracten en aanbestedingen – Utrecht

Introductie

Als projectmanager ben jij vanaf het begin tot en met de oplevering verantwoordelijk en maak jij de afweging voor de contractvorm.
Je bent een strateeg en je kan je goed verplaatsen in de opdrachtgever om de juiste keuzes te maken, jij kiest voor de juiste aanpak.

Organisatie

De organisatie is een toonaangevende speler op het gebied van huisvestingsvraagstukken voor onderwijs, zorg, werken en leisure- omgeving.
Waar de klant centraal staat bij het realiseren van moderne eigentijdse en modulaire huisvesting voor vandaag en morgen, waar iedereen zich thuis voelt.
De organisatie werkt landelijk en heeft een kleine 100 man aan personeel in dienst.

Functie

Als projectmanager contracten en aanbestedingen begint het traject voor jou bij het Plan van Aanpak, de haalbaarheidsstudie tot het afronden van het bouwcontract. Jij verzorgt de aansturing, besluitvorming en coördinatie van het project.
Je bent dagelijks bezig met jouw expertise op het gebied van aanbestedingen en contractvorming van de verschillende diensten.

Als projectmanager ben jij bekend met de verschillende aanbestedingsprocessen zoals RCC en Best Value. Verder neem je deel in het kenniscentrum aangaande aanbestedingen, contracten en procedures.
Je bent voor veel collega’s een vraagbaak op jouw expertise en door jouw inzet lever jij een belangrijke bijdrage aan het succes van de projecten.

In het kort wat ga je doen.
Je adviseert over de verschillende aanbesteding en bouworganisatie vormen, je bewaakt het tenderproces, deadlines, en signaleer je knelpunten in het tenderproces.
Je controleert de winnende offertes en je functioneert als gesprekspartner voor de andere projectmanagers.

Functie-eisen

De projectmanager contracten en aanbestedingen is proactief en heeft een talent voor organiseren en coördineren.

Wij verwachten van jou een afgeronde opleiding op hbo- of academisch niveau richting Bouwkunde en heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
Je bent bekend met alle principes van het proces- en projectmanagement en heb je ervaring met het aansturen van de verschillende bouwfases.
Heb je de nodige ervaring en kennis van UAV-GC contracten, aanbestedingsprocedures, budgetbewaking, bouw en projectorganisatievormen en kan je over weg met 3D BIM.
Je kan zelfstandig aanbestedingen, bouwcontractvormen, budgetbewaking, bouw- en projectorganisatievormen begeleiden en aansturen. Daarnaast heb je de nodige ervaring in de aanbestedingsprocedures en richtlijnen en een goede kennis van exploitatiegericht ontwerpen.

Termen en begrippen RCC, DNR, UAV, UAV-GC is jou bekend en je bent in staat om dit alles te managen.

Omdat je veelvuldig contacten hebt en de nodige verslagen schrijft is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

Aanbod

Je komt te werken bij een prettige werkgever, waar volop kansen liggen om op te pakken en een fijne werksfeer heerst. Je bent binnen deze organisatie zelfsturend en je kan gebruik maken van veel expertise binnen de multidisciplinaire afdelingen.
Daarnaast kan je rekenen op ontspanningsmogelijkheden op de vrijdagmiddag en jaarlijkse bedrijfsuitjes.
Binnen deze organisatie is er veel ruimte tot zelfontplooiing en het volgen van relevante opleidingen.

Jouw salaris is afhankelijk van jouw ambitie en ervaring, verder krijg je een leaseauto tot je beschikking en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.