Projectmanager Civiele Projecten – Amstelveen

Introductie

Een uitdagende functie waar je voor zowel de overheid als private partijen civiele projecten aanstuurt vanaf de plandefinitiefase tot en met de uitvoering.

Organisatie

Je komt te werken bij een dynamisch team dat 19 jaar bestaat. Het gaat om een projectmanagementbureau met circa 25 medewerkers. Zij houdt zich bezig met het aansturen van ruimtelijke projecten voor overheden en private partijen. Projecten worden door heel Nederland gerealiseerd, maar de focus ligt op de Randstad

Functie

Jij als projectmanager stuurt projecten aan voor zowel overheden als private partijen. Je speelt een rol in infrastructurele projecten, ontwikkelingen van groen- en recreatiegebieden, gebied- en vastgoedontwikkelingen, grondsanering, bouw- en woonrijp maken, ondergrondse bouwprojecten en waterbouwkundige projecten. Vanaf de plandefinitiefase heb jij een sturende en coördinerende rol binnen het projectteam.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma civiele techniek. Daarnaast heb je minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een gelijke functie. Bij voorkeur heb je al ervaring binnen de overheid en jouw communicatieve vaardigheden zijn boven gemiddeld. Je weet mensen te verbinden en beschikt over de soft skills die je nodig hebt voor een goede samenwerking. Je weet zelfstandig te werken en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor je weet om te gaan met de vrijheid die je krijgt. De organisatie kenmerkt zich door een zeer platte organisatiestructuur, waar ondersteuning en sparringpartners er voor je zijn.

Aanbod

In eerste instantie zul je gedetacheerd worden naar onze opdrachtgever. Bij gebleken geschiktheid word je een vast dienst door onze opdrachtgever aangeboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.