Projectmanager Bouw – Utrecht

Introductie

Bent u de daadkrachtige projectmanager die de touwtjes strak in de handen heeft? Zo ja, dan nodigen wij u uit te reageren!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een groot aannemingsbedrijf, internationaal opererend in meerdere disciplines in de bouw en civiele techniek. Voor de bouwkundige tak is zij bekend met de diverse contractvormen zoals DBFM en PPS. De projecten starten vanaf een bouwsom van 10 miljoen euro.

Functie

In de functie van projectmanager bent u verantwoordelijk voor de aansturing van omvangrijke, multidisciplinaire en complexe bouwprojecten. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle aspecten van het project, waaronder financiën, techniek, organisatie, contractmanagement, risicobeheersing, projectbewaking, kwaliteit en planning.

In deze functie doet u ervaring op met integraal werken in grote PPS- en DBFM- projecten. Om deze veelzijdige projecten tot een succes te maken, maakt u gebruik van alle kennis en expertise die binnen de organisatie aanwezig is.

Functie-eisen

Voor deze verantwoordelijke functie bent u minimaal in het bezit van een diploma HTS bouwkunde en 10 jaar ervaring in het aansturen van multidisciplinaire projecten. U hebt kennis van de diverse contractvormen, ervaring met LEAN en BIM. Als projectmanager weet u daadkrachtig op te treden, bent u communicatief sterk en staat u met beide benen stevig op de grond.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst u direct een arbeidsovereenkomst aan te bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.