Projectleider (W+U) Vaste baan na detachering – Alphen aan den Rijn

Introductie

Ben jij een allround projectleider en lijkt het je leuk om bij een onafhankelijk advies bureau te werken? Dan hebben wij een vacature voor jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een onafhankelijk advies bureau die sinds de jaren 70 actief is en zich bezighoudt met het begeleiden van projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Ze bezitten een breed scala aan diensten. In alle fase van het bouwproces kunnen ze van dienst zijn hierbij moet je denken aan initiatief- tot en met exploitatie, sloop en sanering. Het doel is om organisaties te ondersteunen bij het ontwikkelen, realiseren, onderhouden en beheren van huisvesting. Ze werken met verschillende productieafdelingen die ook regelmatig samenwerken.

Functie

Je gaat werken als projectleider op de afdeling projectmanagement. Je gaat de projecten begeleiden van initiatief tot nazorg en dit kan zowel nieuwbouw als bestaande bouw zijn en woningbouw en utiliteitbouw. Je bent hierin flexibel voor het inrichten van jou werk en je krijgt te maken met mooie en afwisselende projecten.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een HBO diploma bouwkunde en ervaring al projectleider met verschillende projecten. Je bent iemand die enthousiast is en zijn zaken grondig aanpakt. Je bent empathisch en communicatief vaardig naar klanten toe.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienst verband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Verder wordt het salaris bepaald naar kennis en ervaring en is er aandacht voor ontwikkeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature