Projectleider Woningbouw – Rotterdam

Introductie

In verband met de groei die onze opdrachtgever doormaakt zijn wij met spoed op zoek naar een ervaren projectleider woningbouw.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Rotterdam.

Functie

U bent van A tot en met Z verantwoordelijk voor de aan u toegewezen projecten. U werkt samen met een werkvoorbereider en een uitvoerder en u rapporteert aan de bedrijfsleiding. Het betreft met name woningbouwprojecten. De projecten worden hoofdzakelijk verkregen uit aanbesteding. U bent verantwoordelijk voor de financiële bewaking van uw projecten en u ziet er op toe dat de projecten conform de kwaliteitseisen worden uitgevoerd.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding bouwkunde en minimaal 7 jaar ervaring als zelfstandig projectleider. U bent proactief, communicatief vaardig en u beschikt over een sterk ontwikkelde helikopterview. U heeft ervaring met woningbouw projecten, zowel grondgebonden als gestapeld. U bent op korte termijn beschikbaar.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden